joi, 13 ianuarie 2011

CHEILE BICAZULUI

























Cheile Bicazului,o zona extrem de frumoasa, de pitoreasca situata in centrul Muntilor Hasmas.Pentru cine nu stie...aceste chei au fost formate de raul Bicaz si leaga Transilvania de Moldova.Se intind pe o distanta de cca 6km intre Bicazul Aredelean si Lacul Rosu.Formatiunile stancoase de aici ascund si cateva pesteri: Pestera Neagra sau Pestera Cascada.Localnicii si nu numai vand aici o sumedenie de suveniruri din lemn, ceramica....cunoscutele tarabe cu obiecte de artizanat.


























Si sa nu-i uitam si pe soferi, aici este o serpentina superba- o curba tripla ce realizeaza trecerea de nivel intre doua pasaje.Pantele abrupte iti creeaza o senzatie de periculos, dar este doar senzatia.....

Un comentariu:

Unknown spunea...

If you're trying hard to lose fat then you certainly have to jump on this totally brand new personalized keto diet.

To create this keto diet, certified nutritionists, fitness couches, and cooks united to develop keto meal plans that are productive, suitable, price-efficient, and satisfying.

Since their grand opening in early 2019, hundreds of individuals have already transformed their figure and well-being with the benefits a smart keto diet can provide.

Speaking of benefits; in this link, you'll discover 8 scientifically-confirmed ones provided by the keto diet.